Ballenkanon voor Hockey

Een ballenkanon voor hockey

Een ballenkanon helpt je trainingen voor hockey. Een ballenkanon schiet automatisch ballen op verschillende snelheden naar de speler om op deze manier snel en effectief een bal aan te leren nemen en door te pasen. 

Door het gebruik van een ballenkanon tijdens een hockeytraining leer je de spelers om op hoog tempo om te leren gaan met een hockeybal. Dit is gaat veel sneller wanneer je dit enkel met overspelen doet. 

Wil je ook op hoog tempo leren hockeyen?

Dan biedt een ballenkanon de oplossing. Er zijn niet veel aanbieders voor hockey trainingsmateriaal. Fikagear zorgt voor uniciteit, eenheid en kwaliteit van het materiaal waarmee getraind wordt bij hockeyclubs. Grotendeels van het materiaal wordt door Fikagear zelf ontwikkeld. Fikagear is ontstaan vanuit een passie voor de sport hockey. Daarbij kijkt Fikagear ook naar de kwaliteit van de training zelf en zijn wij van mening dat het materiaal daarop moet aansluiten en de speler op de juiste manier naar het volgende niveau brengt. Een ballenkanon voor hockey sluit daar perfect op aan. 

Duurzaam trainingsmateriaal

Wij vinden het belangrijk dat trainingsmateriaal een lange tijd mee gaat en duurzaam is. Wat vaak bij hockeyclubs gebeurt is dat er snel gekeken wordt naar de goedkoopste oplossing op dat moment. Goedkoop is duurkoop. En dat geldt zeker voor hockeyclubs. Wanneer je gaat voor kwaliteit en duurzaamheid zorg je voor een goed concept dat lang mee gaat. Daarnaast investeer je spelers. 

Naast het uniformiseren en personaliseren vinden we de hockeyontwikkeling van de clubleden ook zeer belangrijk. Al onze materialen zijn door onszelf ontwikkeld met duurzaamheid en creativiteit als kaders.