De best touchscreen monitor kiezen

De beste touchscreen monitor worden steeds populairder onder creatieve gebruikers en professionals. Deze pc-monitoren zijn ideaal voor gebruikers die hun computer willen tekenen en bedienen zonder de muis te gebruiken. Voor velen zijn touchscreen-monitoren niets anders dan een luxe, maar er komt meer bij kijken. Deze computermonitoren bieden dezelfde scherpe beelden doordat u uw pc met één aanraking kunt bedienen.

Het is een algemene veronderstelling dat touchscreen-monitoren duurder zijn, wat tot op zekere hoogte waar is. Met de opkomst van de technologie hoef je echter niet langer een premium bedrag te betalen voor een touchscreen-display. Door de felle concurrentie zijn de prijzen tot een acceptabel niveau gedaald.

Vandaag gaan we de 3 beste Lenovo touchscreen-monitoren delen. Deze pc-monitoren zijn redelijk geprijsd, maar de weergavepanelen op deze computermonitoren zijn van hoge kwaliteit.

Als je op zoek bent naar touchscreen-monitoren voor een klein kantoor, ga dan voor de ThinkCentre TIO II. Dit is een lichtgewicht keuze onder Lenovo-monitoren die touchscreen-weergave bieden. Het ziet eruit als een simpele led dankzij het minimalistische design en het 23,8 inch led-paneel.

Met de ouderwetse ronde voet heeft de ThinkCentre TIO 24″ een standaard die je gemakkelijk kunt verplaatsen. U kunt deze Lenovo touchscreen-monitor naar eigen wens instellen. De standaard kan worden opgetild tot 100 mm, terwijl u de monitor van -5 graden tot 35 kunt betegelen. Op dezelfde manier kunt u het scherm draaien als u een betere visuele belichting wilt.

Over de technische details gesproken, de resolutie en beeldverhouding is hetzelfde als bij andere FHD pc-monitoren. De responstijd is 4 ms en de schermhelderheid op dit met PS uitgeruste paneel is 250 nits. Het beste is dat hij wordt geleverd met een AIO PC-caddy, wat betekent dat je een mini-desktop-pc op de achterkant kunt bevestigen.

Lenovo ThinkCentre TIO 24″ heeft een USB 3.0-poort en een DisplayPort-verbinding. Daarnaast zijn er nog twee UBB 3.0-poorten direct onder het scherm. Er is ook een 3,5 mm combo-aansluiting aan de onderkant met de 1,5 W-luidsprekers. Over het algemeen is dit een geweldige keuze voor multitaskers die op zoek zijn naar computerschermen met touchscreen.