Acuvue oasys lenzen

Lenzen bestellen

Koop jij je lenzen ook al online of koop jij je lenzen nog steeds in een optiekwinkel? Koop je ze nog steeds in een optiekwinkel dan is het goed om te weten dat bijna alle lenzen die je bij een optiekwinkel kunt kopen ook online te bestellen zijn maar dan voor veel lagere prijzen. Online kunnen bepaalde type lenzen tot wel 70% goedkoper zijn in aanschaf.

Waarom is online lenzen bestellen dan zoveel goedkoper, hoe kan dit eigenlijk? Vaak betaal je meer voor lenzen bij een opticien omdat er vaak meer kosten zitten verwerkt in de lens prijs. Kijk maar eens hoe menig optiekzaak eruit ziet, volledig gedesigned en er staat vaak ook de meest kostbare apparatuur. Alle deze kostbaarheden moeten terug verdient worden en dit zie je dus terug in de prijs van de lenzen. Gaat het je alleen om de lenzen en niet om de dingen eromheen, bestel dan ook je lenzen online en je gaat direct veel besparen op lenzen.

Welke lenzen kun je zoal online bestellen? Eigenlijk kun je alle lenzen online bestellen die je ook in een optiekzaak kunt kopen, met een uitzondering van harde lenzen. De meest verkochte lenzen online zijn de zachte lenzen en wel te weten, daglenzen, weeklenzen en maandlenzen.

Acuvue Oasys

Maandlenzen zijn wel de meest verkochte lenzen online, maar daglenzen en weeklenzen veroveren ook steeds meer gebied op de lenzen markt. Daar maandlenzen in verhouding vaak het goedkoopst zijn, bieden de daglenzen en weeklenzen de gebruiker vaak meer comfort. Daglenzen vervang je dus elke dag zoals de naam al doet vermoeden en het mooie is dat ze per stuk zitten verpakt en je dus geen extra flessen lenzenvloeistof hoeft aan te schaffen. Weeklenzen worden verkocht onder de naam Acuvue Oasys en zijn afkomstig van de fabrikant Johnson & Johnson. Weeklenzen draagt men maximaal voor een periode van 2 weken voordat deze aan vervanging toe zijn. Het mooie van de Acuvue Oasys weeklenzen is dat ze veel zuurstof doorlaten, de gebruiker maximaal draagcomfort bieden en dat ze ook nog eens een UV filter bezitten om de ogen maximaal te beschermen tegen schadelijk UV licht.

Bestel je lenzen online, vergeet dan niet om ook meteen lenzenvloeistof mee te bestellen om ze goed te onderhouden. Met onderhouden moet je denken aan het schoonmaken en desinfecteren van lenzen. Het beste kun je kiezen voor een alles in één lenzenvloeistof. Een alles in één lenzenvloeistof kun je gebruiken om je lenzen mee in te zetten, mee af te spoelen, te reinigen en te desinfecteren.