Sloopauto's

Wij van Sloopauto.net zijn aangesloten bij STIBA en ARN, wij vormen een duurzaam en moderne autosloperij. Daarnaast beschikken wij over verschillende erkenningen en certificaten, onder andere ISO 9001. Wij bestaan met als doel flink vermindering te brengen in de hoeveelheid afval van sloopauto's en gebruikte auto's. Verplicht is dan ook dat wij materialen demonteren op een milieuvriendelijke manier en ze alsnog hoogwaardig te verwerken. Veel is er de laatste jaren geïnvesteerd in software, deskundig personeel en opslagruimte. Zo staan wij dus 100% achter ons producten en kunnen bij ook daadwerkelijk garantie aanbieden. U kunt een kijkje nemen op ons online voorraad module.

Gratis sloop auto ophaaldienst

Bel Sloopauto.net wanneer je met een onherstelbare auto schade of sloopauto zit opgescheept, wij nemen al jaren deel mee aan de markt van duurzame autorecycling. Uw defecte auto wordt opgehaald gratis en voor niets, bij u thuis of op andere locatie.

Royale vergoeding en het RDW vrijwaringbewijs

Bovendien verdient u meer bij Sloopauto.net, naast dat wij uw auto gratis ophalen bieden wij voor uw sloop of schade auto ook een hoge prijs en krijgt u gelijk het RDW vrijwaringsbewijs. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en verzorgen wij de rest! De demontage of recycling zal gaan volgens de eisen van ARN en daarnaast de ISO9001 en KZD*** certificaten. Dit houdt in dat wij werken volgens de richtlijnen die het meest duurzaam zijn. dat is niet alleen een prettig idee voor ons, maar ook voor de klant die geeft om het milieu.

Inkoop, verkoop, aanbieden sloopauto op onze autosloperij

Wij zijn op verschillende manieren voor u te bereiken, telefonisch zijn wij beschikbaar via het telefoonnummer: 06-42521479, ook kunt u een online formulier invullen omtrent schade auto of sloopauto verkopen

Naar de auto sloperij vanaf elke plaats

Bent u al onder de indruk van de vele voordelen die sloopauto.net te bieden heeft voor uw sloopwagen? Ondanks u dat niet had verwacht? Neem dan vooral vandaag nog contact met ons op om te ervaren hoe servicegericht, betrouwbaar en klantvriendelijk sloopauto.net is.

Sloopauto.net scoort hoog bij duurzaam ondernemen

Het autodemontage bedrijf van sloopauto.net werkt alleen met onderdelen die groen zijn getest. Ons bedrijf draagt bij aan het maatschappelijk verantwoord ondervinden en ondernemen. Dit komt doordat wij op grote schaal producten hergebruiken. Ook gebruiken wij tweedehands onderdelen van auto's dus kan alternatief repareren hierdoor worden ondersteund.