Soorten tassen als relatiegeschenk: Kies de tas die bij jouw merk past

Zeg eens eerlijk, hoeveel tassen heb je eigenlijk? Tassen zijn als schoenen; je kunt er nooit genoeg van hebben. Maar wist je dat een tas ook een perfect relatiegeschenk kan zijn? Vooral als je er een logo op laat drukken. Kijk maar eens naar deze soorten tassen die het goed doen als relatiegeschenk.

Katoenen tas

De good old katoenen tas: simpel, stijlvol en superhandig. Ideaal voor een dagje shoppen of om je lunch in mee te nemen. Een katoenen tas met je logo erop is een subtiele manier om je merk te laten zien.

Canvas tas

Vergelijkbaar met de katoenen tas maar dan nét een tikkeltje luxer. Canvas tassen zijn vaak wat steviger en hebben een chiquere uitstraling. Goed voor bedrijven die net dat beetje extra willen bieden.

Papieren tas

Een papieren tas als relatiegeschenk? Ja, echt! Vooral de stevige, gelamineerde varianten zijn populair. Ze zijn licht, makkelijk op te vouwen en vooral heel milieuvriendelijk.

Linnen tas

Een linnen tas is de crème de la crème onder de tassen. Ze zijn licht, stijlvol en milieuvriendelijk. Deze tassen stralen klasse uit, ideaal voor de wat luxere merken.

Koeltas

Voor de outdoor liefhebbers onder ons is een koeltas met logo een schot in de roos. Of het nu gaat om een dagje strand of een picknick in het park, een koeltas komt altijd van pas.

Sporttas

Zit jouw doelgroep vaak in de sportschool? Dan is een sporttas met logo een no-brainer. Groot genoeg voor alle sportspullen en klein genoeg om makkelijk mee te nemen. Plus, je merk wordt gezien in de sportschool, een plek waar mensen sowieso al met gezondheid bezig zijn.

Conclusie

Tassen zijn er in alle soorten en maten, en ze kunnen allemaal bedrukt worden met jouw logo. Kies de tas die bij jouw merk en doelgroep past, en je hebt een relatiegeschenk waar iedereen blij van wordt.