Vergelijk 's werelds beste bookmakers voor Nederland

Geld verdienen bij bookmakers met je sportkennis? Wie wil dat nou eigenlijk ook niet. Heb jij veel sportkennis in huis dan is het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar de juiste bookmaker. De Nederlandse sportfan kan zich inmiddels gaan opmaken op het voorspellen van wedstrijden op legale wijze bij een wedkantoor. In Nederland is namelijk sinds 1 april 2022 de nieuwe gokwet van kracht gegaan en op 1 oktober 2022, precies 6 maanden later, zullen de eerste nieuwe bookmakers het Nederlandse terein betreden.

Maak je klaar voor een gigantisch bookmaker aanbod

Het aanbod met bookmakers zal drastisch worden uitgebreid voor de Nederlandse gokmarkt. Tijdens je zoektocht kom je er al snel achter dat het aanbod bij bookmakers enorm is. Daarom is er altijd die ene vraag: welke bookmaker is de beste keuze om een spelersaccount aan te maken? Je kan hierbij eigenlijk maar één verstandig ding doen om erachter te komen welk bookmakerplatform het beste bij je past. Dat doe je namelijk door te vergelijken!

Hoe vind ik Nederlandse bookmakers?

Het internet is werkelijk waar bezaaid met aanbieders van sportweddenschappen. Genoeg keuze zou je denken. Al is dit niet altijd zo makkelijk als dat het lijkt. Ieder land heeft namelijk zijn eigen wetgeving losgelaten op het aanbod van bookmakers en daarom is ook niet iedere goksite met sportweddenschappen in de aanbieding een legale keuze. Kies dus legaal en laat je niet verleiden door één van de vele buitenlandse partijen die niet in het bezit zijn van een licentie. Doe je dit wel loop je grote risico's opgelicht te worden en ben je onbeschermd en kan je niet aankloppen bij de Nederlandse overheid voor het melden van fraudeleus gedrag of welke kwestie ook mogen spelen.

Er zijn in Nederland een aantal websites waar een transparant en eerlijk overzicht wordt geboden. Dit aanbod wordt specifiek op de Nederlandse concurrent gericht en voldoen aan alle beginseleisen die de Nederlandse Kansspelautoriteit stelt voor het aanbieden van sportweddenschappen in Nederland. Via de officiele website Bookmakers.nl wordt je een compleet overzicht geboden van online bookmakers die beschikken over een Nederlandse vergunning vanuit de Kansspelautoriteit. Wanneer je hier vergelijkt weet je ten alle tijden dat je bij een betrouwbare Nederlandse goksite speelt en wordt je nooit verleid om ‘toch' elders met een mooi klinkende bonus een weddenschap te plaatsen.

100% online gokken met licentie Nederland

Via de Nederlandse goksite gericht op voetbalweddenschappen wordt je ook een 100% exclusief aanbod met goksites voor Nederland getoond. Je vindt hier momenteel bijvoorbeeld alleen Toto sportweddenschappen. Dit is momenteel ook de enige partij die legaal onder een licentie in Nederland een vergunning heeft en sportweddenschappen mag aanbieden. Bij veel andere vergelijkers en websites met het onderwerp gokken wordt je normaal gesproken gewoon een illegaal en niet veilig aanbod in sportweddenschappen getoond. Pas daarmee op! De Voetbalgokken site heeft daarbij een duidelijke en dikke claim op de website vermeld staan “Bij ons alleen Nederlandse goksites met licentie voor Nederland”, waardoor je mag aannemen altijd een veilige keuze te kunnen maken.