Vergroot je kans op winst met wedden op sport

Kun je op de lange termijn geld verdienen met wedden op sport? Het antwoord op deze vraag is simpel: ja. Sommigen spelers maken over een lange periode goede winst, en er zijn zelfs spelers die van hun hobby hun beroep hebben weten te maken.

Echter is dit niet voor iedereen weggelegd. Op de lange termijn staat namelijk gemiddeld slechts een op de twintig spelers in de plus. Geld verdienen met wedden op voetbal is makkelijker gezegd dan gedaan.Er zijn meerdere factoren die meespelen met het helpen van winst maken met wedden. Want waarom is het zo lastig om geld te verdienen met wedden op sport? Het antwoord op die vraag is lastig, omdat het een combinatie van verschillende factoren betreft. Met de onderstaande factoren vergroten je kansen om winst te maken.

Een goed money management

Belangrijk is een goed money management. Met name beginnende spelers zetten vaak te veel in, en zijn daardoor al snel door hun bankroll heen als zij een paar keer op rij verliezen. Het taartmodel en de Kelly strategie zijn goede manieren om je money management in goede banen te leiden, al kunnen deze modellen ook risicovol zijn. De meeste professionele spelers zetten per weddenschap doorgaans slechts een à twee procent van hun totale bankroll in. Dat klinkt misschien een beetje saai, zeker als je bijvoorbeeld met een bankroll van 100 euro aan het begin van je wed carrière staat.

Houd je emoties onder controle

Je weet de value te goed vinden en beschikt over een degelijk money management. Goed bezig, maar objectief kan je ergens naar blijven kijken? Hoe ga je om met winst en verlies? Om op de lange termijn succesvol te kunnen zijn is het enorm belangrijk om in zowel goede als slechte rustig te blijven. Ga niet op de tafel staan dansen als je wint, en raak niet in paniek als je een paar keer op rij verliest - het lange termijn plaatje is heilig. Dat klinkt logisch, maar juist dit is het onderdeel waarbij de meeste spelers na verloop van tijd het schip in gaan.